Ókeypis húllanámskeið á Svalbarðsströnd!

Húlladúllan og Svalbarðsstrandarhreppur bjóða fólki á öllum aldri ókeypis húllanámskeið sunnudaginn 13, júní kl. 15:00. Það geta allir lært að húlla og það er ferlega gaman auk þess að vera frábær hreyfing! Nóg af húllahringjum af öllum stærðum og gerðum verða til láns.Vegna sóttvarnarreglna er nauðsynlegt að skrá þátttakendur til leiks. Smellið hér til að skrá: https://forms.gle/fqEp7VUDFUkNusm26

ENGLISH
Come have fun and learn how to hula-hoop! Svalbarðsstrandarhreppur and Húlladúllan offer a free hula-hoop workshop Sunday June 13th at 15:00. Hula-hoops available free of charge for participants.Due to covid restrictions and regulations all participants must register in advance. Click here to register: https://forms.gle/fqEp7VUDFUkNusm26

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s